Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

LIVE Παρασκευή 15/6

Συναυλία με πολλές μπάντες -μεταξύ αυτών και εμείς- στα πλαίσια ενός 2ήμερου αυτοοργανωμένου μουσικού φεστιβάλ της ομάδας Baus Maus. Το live θα πραγματοποιηθεί στα γρασίδια της Θεολογικής (Α.Π.Θ.) με ελεύθερη φυσικά είσοδο και με ώρα έναρξης 22:30.

Αναλυτικά τα συγκροτήματα κάθε μέρα:

Παρασκευη 15/6
Not Yet Darling
Sadomas
One Drop Forward
De Sades
Johnny Carbonaras
Allergics
Μόρα
Ραντανπλάν


Σάββατο 16/6
Million Hollers
Renovatio
Ήρωας & Κίμωνας
Clerks Conspiracy
Oldschool Rednex
Chinese Basement
Bad Trip
Zvarna


Επίσης παραθέτουμε και λίγα λόγια για την ομάδα Baus Maus που διοργανώνει το 2ήμερο.

     "Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχει συγκροτηθεί από τις αρχές του Σεπτέμβρη του 2011, με αγάπη προς την αυτοοργανωμένη-υπόγεια μουσική σκηνή και όχι μόνο. Οργανώνουμε συναυλίες κυρίως, στηρίζοντας οικονομικά-πολιτικά, απεργίες, πολιτικούς κρατούμενους και άλλα εγχειρήματα.
     Από την αρχή της ομάδας εκφράστηκε απ' όλα τα μέλη η ανάγκη δημιουργίας ενός χώρου που θα μπορεί να στεγάσει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης έξω από τα πλαίσια του εμπορίου, κυρίως αυτοοργανωμένα, μακριά από μάνατζερ ειδικούς καριερίστες και κερδοσκόπους. Έναν χώρο που δεν χωράν οι ειδικοί. Έναν χώρο που η αλληλεγγύη και η συνύπαρξη διαφορετικοτήτων θεωρείται δεδομένη. Μια δομή που έχει στηθεί από την συνεισφορά απλών ανθρώπων και που σ’ αυτούς θα επιστρέψει, μια δομή που δεν αποτελεί το προσωπικό οικονομικό-εναλλακτικό καβάτζωμα κανενός.

     Με την δημιουργία αυτού του εγχειρήματος θέλουμε να συνεισφέρουμε με τον δικό  μας τρόπο στην διαμόρφωση μιας καθημερινότητας που μπορεί και στηρίζεται στη αυτοοργάνωση έστω και αν αυτή περιορίζεται στον "πολιτιστικό τομέα", συνεχίζοντας παράλληλα να στηρίζει αγώνες και άλλα εγχειρήματα.
     Ευελπιστούμε να αγκαλιαστεί ζεστά από τους ανθρώπους που θα την πλαισιώσουν και ας αποτελέσει μια ακόμη μικρή γωνία αντίστασης στην βαρβαρότητα της εποχής μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου